Bowen technika története - Bowen

Tartalomhoz ugrás
                      Thomas A. Bowen (1916-1982)

A negyvenes évek elejétől kezdve Geelongban, Viktória államban Ausztráliában élt, és dolgozott cementgyárban vegyészként. Istenadta tehetsége volt ahhoz, hogy néhány egyszerű mozdulattal, könnyű manipulációval segíteni tudott munkatársai és a környezetében lévők fizikai problémáin. Sikereinek hamar híre ment, így egyre többen fordultak hozzá kisebb nagyobb problámáikkal. Rövid időn belül el kellett döntenie, hogy ezt folytatja és feladja vegyészi karierét, vagy leáll ezzel és csak vegyészként dolgozik tovább.

Szerencsénkre a vegyészi akrierét hagyta abba és teljes bedobással az új technikát fejlesztette.

Egy 1974-es 27 héten át tartó Viktória állambeli kormány felmérés szerint, a testi kezelések területén az egész országban neki volt a legtöbb kliense. Tom Bowen ez időtájt rendszeresen napi 60 klienst kezelt 6 órás klinikai idejében, amihez még hozzájöttek házi látogatásai és állatokon végzett kezelései is. Ezzel becsült adatként kb. 13000 pácienst látott el egy év alatt mintegy 85 százalékos sikerkulccsal úgy, hogy átlagban mindössze 3-szor kezelte őket!

A jelenleg általunk ismert technika rendszerezése Oswald Rentsch és Elaine Rentsch nevéhez fűződik, akik Tom Bowen mellett dolgoztak, és segítették a praxis munkáját, hogy Mr. Bowennek csak a munkára kelljen figyelnie. Minden mást ők ketten intéztek.  Jelenleg az általuk alapított BOWTECH az eredeti Bowen technika örzői, akik a világ majdnem minden táján oktatják ezt a csodálatos technikát.
Tőkésmed
Püspökladány
Kalapács utca 30/1
bowen@tokesmed.hu
Vissza a tartalomhoz